Longzhu Shu
Kauneushuone

   Etusivu            Dermalogia
Dermalogican tarina alkoi vuonna 1986, mutta muutoksen voima alkoi Los Angelesista noin vuonna 1983. Iso-Britanniassa ihoterapeutiksi opiskellulle Jane Wurwandille Amerikkalainen ”esteettinen” toimiala oli jotakin uutta. Hän pisti merkille, että jatkuvaa iho- ja vartaloterapia-alan koulutusta ei juurikaan ollut Yhdysvalloissa. Hänen koulutuksensa oli ollut kattava ja vakavasti otettava, Yhdysvaltalaiset opiskelijat saapuivat alalle pätevien lupien kera, mutta silti alikoulutettuina ja kaiken lisäksi aliarvostettuina.

Jane pisti koulutuksensa alkuun avaamalla pienen luokkahuoneen Marina del Rey:ssa, Kaliforniassa. Yrityksen toiminimeksi tuli The International Dermal Institute (IDI). Hän kutsui koulutettuja ihoterapeutteja koulutukseen, jotta he pääsisivät käsiksi kilpailun kannalta äärimmäisen tärkeisiin jatko-opintoihin. Tänä päivänä IDI:tä pidetään huippu arvostettuna jatko-opintona iho- ja vartaloterapia-alalla, opintoja voidaan suorittaa yli 40 eri paikassa maailmanlaajuisesti.

Opetettuaan IDI:ssä Jane pian havaitsi, että mikään tuotelinja ei noudattanut hänen periaatteitaan siitä, kuinka ihon terveys pitäisi aina olla etusijalla, ei ”kauneus”. Hän siis kehitti oman tuotesarjansa. Näin syntyi Dermalogica vuonna 1986. Janen visio oli selkeä: tuotesarja joka ei sisällä yleisimpiä ärsyttäviä ainesosia tai ainesosia, jotka saattavat aiheuttaa epäpuhtauksien puhkeamista (esimerkiksi lanoliinia, SD alkoholia, mineraaliöljyä, keinotekoisia värejä ja tuoksuja.) Tuotteet parantavat ihon terveyttä ja ovat saatavilla ainoastaan päteviltä ihoterapeuteilta, jotka ovat opiskelleet International Dermal Institute:issa.

Merkkinä Dermalogica välittömästi horjautti vallitsevaa käsitystä kauneudesta ja glamourista tekemällä ihonhoidosta terveydellisen seikan, sen sijaan että se olisi kosmeettinen asia. Poistimme yleisimmät ärsykkeet ainesosalistasta ja sen tekemällä lisäsimme voimakkaan uuden elementin merkin identiteettiin: ammattilaisen ihoterapeutin erikoistunut asiantuntemus.

Sinun Dermalogica-ihoterapeuttisi käyttää ainutlaatuista Face Mapping® -ihoanalyysia tulkitessaan ihoasi alue kerrallaan. Hän antaa sinulle kattavat ohjeet ihosi hoitoon, joita on mahdollista saada vain koulutetulta ammattilaiselta

Kauneushuone Longzhu Shu | Kalevankatu 4 A 2. krs, 00100 Helsinki  | Puh. 0404111907 | info@kauneushuoneemme.fi